Mini Camping "it Peareltsje"
 
"Genieten van een magisch wereldje, doe je bij "it Peareltsje"

Welkom op de Blog Pagina!

04-08-2022 De Derde blog! Er wordt 3x geclaxonneerd.. ACTIE!!! rennend richting de receptie. Een spelend kind in de zandbak vraagt: "Waarom ren je?" "Er komt een nieuwe gast aan! Dat vind ik leuk, daar word ik blij van! en van blij ga ik rennen!" Het jongetje denkt even na en roept; "Dat snap ik!"

Zo zeg wat genieten we met volle teugen! Het allerleukste is wel de toevoegingen van de gasten! De ene heeft veel kennis van planten, vogels en bijzondere paddenstoelen, de ander weet veel over de historie van de omgeving. Sommige mensen weten werkelijk een wereld over fietsen, fietsroutes en fantastische activiteiten.. en dan heb je ook nog gasten die je leuke tips weten te geven aan handigheidjes op een camping omdat ze nou eenmaal op veel campings komen. Hoe dan ook, wij worden er blij van! Inmiddels is dankzij gasten het Happen en trappen geïntroduceerd, alsook het Geocaching! Waarvoor dank! Inmiddels zijn we al een aantal maanden onderweg in ons eerste seizoen! Voelt het net of zijn we zelf continu op vakantie door alle prachtige diversiteit aan mooie kampeermiddelen! Heeft elke gast een leuk eigen verhaal over hun kampeermiddel. En wij genieten!!! Alle mogelijke leeftijden hebben de revue al gepasseerd, van 0 tot 82! En het leukste is: ze genieten allemaal! Je zal maar een camping mogen hebben!  Zei ik al genieten?20-06-2022 De tweede blog pas! Want jemig wat is het een drukke, leuke, enerverende ervaring als je droom dan ook echt in de praktijk bestaat! Inmiddels al meerdere gasten mogen ontvangen! En ik zeg MOGEN want zo voelt het echt! De warme reacties, mooie foto's, feedback, tips en fantastische recensies motiveren ons tot in de puntjes! Komt een enorme dosis dankbaarheidsgevoel overheen, een feestje kunnen we wel zeggen! Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de safari tent, vanaf 1 juli beschikbaar! Kijk hier voor al onze tarieven! De Safari tent heeft 6 slaapplekken, waarvan een stapelbed, een bedstee voor 2 personen en een tweepersoons-hemelbed! Tevens is er een keuken voorzien van alle gemakken die comfortabel kamperen mogelijk maken! Een zalige veranda met een zalig uitzicht! Tevens is er een tweepersoons "Tractor-tent" letterlijk, want er staat een oldtimer Deutz tractor bij! De tent is voorzien van een heus houtkacheltje waar e op kunt koken! Dan is er nog een echt traditioneel voorhuis! Compleet met leilindes voor de gevel, loungeset op het terrasje, bedstee, douche, 2 persoonsslaapkamer en (kinder) kamer met twee 1 persoons-bedden. De sfeer van vroeger, maar dan in een nieuw jasje! De foto's volgen!


02-02-2022 Op deze pagina zie je alle belevenissen aangaande de camping. Vandaag hadden we onze opening en het was meteen "Open Camping dag", iets waar wij afgelopen week pas achter kwamen, zo werkt dat als beginners, ALLES is nieuw en ontdekken. Bord opgehangen, ijsjes ingeslagen, koffie gezet, vlag aan de weg... Helemaal klaar voor de open dag, geen idee hebbende of er ook iemand zal komen. Je doet je best te promoten en ook dat is een nieuwe wereld "Hoe doe je dat?" Kennelijk goed gelukt! We waren zelf verrast door de hoeveelheid bezoekers, zowel vrienden die ons succes kwamen wensen, als toekomstige gasten! 

Dank jullie! 

Al was het nog wat fris, het was hartverwarmend!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info